Zeventien mannen voor de rechter na betalen voor seks met meisje, 16

Zeventien mannen voor de rechter na betalen voor seks met meisje, 16

Zeventien mannen die betaalden om seks te hebben met het gezicht van een 16-jarig meisje, zullen worden vervolgd, ook al zeiden ze niet te weten dat ze minderjarig was, heeft het openbaar ministerie bevestigd.

De mannen die uit de regio Eindhoven komen verschijnen dinsdag voor de rechtbank op verdenking van seks met een minderjarige prostituee. Ook de drie chauffeurs die het meisje naar hotels in Eindhoven en Limburg brachten, moeten worden vervolgd, meldt het Eindhovens Dagblad.

‘We doen er alles aan om te voorkomen dat minderjarigen in de prostitutie belanden’, zegt afdelingswoordvoerster Janine Kramer. ‘Dus iedereen die hierin een rol heeft gehad, wordt aangepakt.’

De zaak brak twee jaar geleden uit nadat rechercheurs waren getipt over seksadvertenties. Rechercheurs maakten een afspraak en toen ze bij het hotel aankwamen, vonden ze de 16-jarige. Gegevens van haar klanten werden teruggevonden op haar mobiele telefoon.

De zaak is de grootste in zijn soort in Nederland sinds 2015, toen zes mannen werden veroordeeld voor seks met een 16-jarig meisje. Haar pooier kreeg twee jaar cel.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment