Zeven arrestaties voor stelen grasmaaiers en sprinklerinstallaties

Zeven arrestaties voor stelen grasmaaiers en sprinklerinstallaties

De politie heeft zeven personen uit Limburg en Oost-Brabant aangehouden voor hun rol in een tuingereedschapbende die al twee jaar landelijk opereert.

De zeven, in leeftijd variërend van 27 tot 58, zouden zich hebben toegelegd op het stelen van dure grasmaaiers, gereedschap en sprinklerinstallaties uit tuinen over het hele land.

‘In eerste instantie zouden ze aanbellen bij een huis’, zegt de politie in een verklaring. ‘Als er iemand thuis was, stelden ze een vraag of hadden de bewoners oud ijzer. Als er niemand was, zouden ze dure apparatuur stelen uit schuren en garages.’

De bende maakte vervolgens de apparatuur schoon, plakte er nieuwe stickers op en verkocht het door, wat duizenden euro’s opleverde, aldus de politie.

Tijdens een reeks razzia’s eerder deze week als onderdeel van het onderzoek heeft de politie tienduizenden euro’s in beslag genomen, evenals een gestolen caravan, die nu is teruggegeven aan de eigenaar.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment