Zeven arrestaties na wapenvondst in Amsterdamse woning

Zeven arrestaties na wapenvondst in Amsterdamse woning

Zeven mensen zijn gearresteerd na politie ontdekte een arsenaal aan wapens in een huis in Amsterdam.

De politie zei zaterdag in een straat in Amsterdam Nieuw-West een 26-jarige Amsterdammer en twee auto’s met Belgische kentekenplaten een grote, zwarte sporttas te zien verwisselen en zette de achtervolging in.

Op een gegeven moment werd de tas uit een autoraam gegooid en bleek er drie automatische wapens en een pistool in te zitten.

Hoewel de politie de auto’s verloor tijdens de achtervolging met hoge snelheid, vonden ze ze later weer terug. De Amsterdammer en drie anderen zijn tijdens een bijeenkomst in Utrecht aangehouden en twee van deze verdachten zijn vervolgens het land uitgezet.

Op een parkeerplaats van McDonalds in Breukelen werd een andere auto gespot en de twee inzittenden zijn aangehouden.

De politie doorzocht ook een huis in de Comeniusstraat, waar de oorspronkelijke uitwisseling plaatsvond, en ontdekte automatische wapens, munitie, drugs, contant geld en een 18-jarige vrouw, die werd gearresteerd.

Deze week verschijnen vijf verdachten voor de rechtbank in Amsterdam.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment