Zes Engelse mannen aangehouden na vechtpartij op KLM-vlucht uit Manchester

Zes Engelse mannen aangehouden na vechtpartij op KLM-vlucht uit Manchester

Zes Britse mannen zijn donderdag bij aankomst op Schiphol aangehouden nadat er een vechtpartij was uitgebroken aan boord van een KLM-vlucht uit Engeland.

De bemanning aan boord van het vliegtuig naar de Nederlandse hoofdstad moest tussenbeide komen om de vechtpartij tussen twee ‘onhandelbare’ groepen passagiers te stoppen. Een van de zes op de vlucht uit Manchester raakte lichtgewond bij het gevecht.

Een film van de vecht op Twitter toont KLM-vliegpersoneel dat probeert de groep op te breken, terwijl passagiers tegen de mannen schreeuwen dat ze moeten stoppen en zich moeten gedragen.

De Nederlandse marechaussee, die belast is met de beveiliging van de luchthaven, zegt een onderzoek te zijn gestart, maar heeft nog niet gezegd wat er met de mannen gaat gebeuren.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment