Whiteout: Oostenrijk legt quarantaine op aan Nederlandse bezoekers zonder boosters

Whiteout: Oostenrijk legt quarantaine op aan Nederlandse bezoekers zonder boosters

Nederlandse bezoekers aan Oostenrijk die nog geen boostervaccin hebben gehad, moeten in quarantaine als ze na zaterdag aankomen.

De Oostenrijkse regering heeft woensdag bevestigd dat de nieuwe beperkingen ook gelden voor bezoekers uit het VK, Denemarken en Noorwegen, waar de Omicron-variant van het coronavirus zich snel verspreidt.

Reizigers met een booster worden vrijgesteld van quarantaine als ze een negatieve PCR-test laten zien. Het nieuws zal echter een klap zijn voor veel inwoners van Nederland, aangezien iets meer dan 10% van de bevolking tot nu toe een derde prik heeft gehad.

Volgens Nederlandse media is het onduidelijk hoe lang mensen in quarantaine moeten.

Een woordvoerder van de Nederlandse Ski Vereniging zei:: ‘Veel mensen kijken er al heel lang naar uit om iets te doen wat ze leuk vinden’, zegt een woordvoerder.

‘Deze klap is op zo’n korte termijn gekomen dat veel mensen geen idee hebben wat ze moeten doen.’

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment