Weersvoorspellers zien warm, zonnig weer in het verschiet, tot ver in mei

Weersvoorspellers zien warm, zonnig weer in het verschiet, tot ver in mei

Warm, overwegend zonnig weer is vanaf woensdag weer in Nederland, de KNMI weerbureau zei, met temperaturen tot 20 graden Celsius of hoger in het weekend.

Woensdag wordt het zonnig, hoewel er in de avond vanuit het westen wat bewolking ontstaat. De temperatuur zal variëren van 12 Celsius op de Waddeneilanden tot 19 Celsius in het zuidoosten.

Donderdag, Bevrijdingsdag, begint bewolkt, maar dit zal in de loop van de dag opklaren en de temperaturen zullen vergelijkbaar zijn met die van vandaag. Er is een kleine kans op enkele lokale buien, aldus het KNMI.

De rest van de week zal er veel zon zijn als de temperatuur stijgt, met maandag rond de 20 graden Celsius.

Volgens het KNMI is er 60% kans op meer van hetzelfde warme, zonnige weer naarmate de maand vordert.

Weeronline en Weerplaza schets een soortgelijk beeld, maar Weeronline waarschuwt dat er op vrijdag en zaterdag ook lichte buien kunnen vallen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment