Vrouw livestreamt dodelijke steekpartij halfzus

Vrouw livestreamt dodelijke steekpartij halfzus

Een vrouw die wordt beschuldigd van het doodsteken van haar halfzus, livestreamde het evenement op Instagram, heeft de politie bevestigd.

De 21-jarige Bouchra D. haar halfzus dodelijk verwond Anouk den Dekker, 20, zaterdag in het huis in Den Bosch waar ze allebei woonden. Den Dekker wist na het incident rond 19.50 uur te vluchten naar de woning van een buurman, maar overleed voordat de hulpdiensten arriveerden.

D, die ter plaatse werd aangehouden, livestreamde beelden van het slachtoffer via haar Instagram-account. Screenshots van de video circuleren op sociale media.

De politie heeft mensen opgeroepen de beelden niet te delen. ‘Hoe zou je het vinden als dit soort beelden van je ouders, zus of vriend online zouden opduiken? Dit is verschrikkelijk voor de familie”, aldus een woordvoerder.

D. stak ook acht keer een hond, maar deze overleefde de aanslag en werd behandeld in een ziekenhuis in Waalwijk. Volgens de politie herstelde het dier goed.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment