Vrouw, 26, krijgt drie maanden cel voor rol in Rotterdamse rellen

Vrouw, 26, krijgt drie maanden cel voor rol in Rotterdamse rellen

Standbeeld van gerechtigheid.

De eerste persoon die naar aanleiding van de rellen in Rotterdam van vrijdagnacht door een versnelde rechtszitting gaat, is door de magistraten tot vijf maanden cel veroordeeld, waarvan twee met uitstel.

Sharon M, die 26 is en uit Spijkenisse komt, is ook voor een jaar uit het centrum van Rotterdam verbannen en veroordeeld tot het betalen van € 1.000 voor de schade aan een politiebusje.

De rechtbank zei dat M, die eerder is veroordeeld voor geweld, heeft toegegeven met stenen naar de politie te hebben gegooid, maar zei dat ze was meegesleurd door de gebeurtenissen. ‘Het spijt me heel erg wat ik heb gedaan, en als ik de klok kon terugdraaien, zou ik dat zeker doen’, zegt M.

In totaal zijn 49 mensen gearresteerd tijdens en na de rellen van vrijdag in Rotterdam, die in het hele land tot kopieerproblemen leidden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment