Voormalig plaatsvervangend sheriff VS staat terecht voor moord in Nederland

Voormalig plaatsvervangend sheriff VS staat terecht voor moord in Nederland

Een voormalige plaatsvervanger van de sheriff van Mississippi is vorige week uitgeleverd aan Nederland om terecht te staan ​​voor de moord op een Duitse man twee jaar geleden.

William Lyle Johnson wordt beschuldigd van het vermoorden van Thomas Schwarz, wiens lichaam in november 2019 werd gevonden in een plas bloed in zijn huis in Limburg.

Schwartz, een Duits staatsburger die in Nederland woonde, had aandelen in een ‘appelbedrijf’ in Macedonië, de uitleveringsdocument staten.

Hij zou geld schuldig zijn aan een Zwitserse zakenman genaamd Lukas Fecker, ook in hechtenis, en werd vervolgens met zijn leven bedreigd.

Na verschillende pogingen om het geld terug te krijgen, gingen Johnson en twee handlangers naar het huis van Schwarz en zouden hem hebben doodgestoken, waarbij ze hun met bloed bevlekte kleding in een nabijgelegen bos weggooiden.

Johnson betwistte zijn uitlevering en beweerde dat hij ‘bij de auto had gestaan’ die hen naar het huis van Schwarz in Bergen had gebracht en niet betrokken was bij de aanval op Schwarz.

De rechter oordeelde echter dat de andere aanklachten tegen hem zijn uitlevering rechtvaardigden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment