Volt-bestuur stemt opnieuw voor het uitzetten van parlementslid Nilüfer Gündoğan

Volt-bestuur stemt opnieuw voor het uitzetten van parlementslid Nilüfer Gündoğan

Het bestuur van de jonge politieke partij Volt heeft opnieuw gestemd om parlementslid Nilüfer Gündoğan uit de partij te zetten, na berichten dat ze beledigend gedrag had vertoond jegens een collega-parlementslid en verschillende personeelsleden.

Eerder deze maand zeiden rechters dat een eerdere poging om het parlementslid uit de partij te zetten na een reeks aantijgingen over haar gedrag, ongeldig was. De rechtbank kende Gündoğan ook een schadevergoeding van 5.000 euro toe.

De partij heeft er echter voor gekozen om door te gaan met de uitzetting omdat Gündoğan weigerde de vorderingen wegens smaad tegen de partij in te trekken. De klachten tegen haar worden nog onderzocht.

Gündoğan heeft eerder gezegd dat ze zal doorgaan als parlementslid, of ze nu lid is van Volt of niet. Haar besluit brengt het aantal politieke fracties in het parlement op twintig, waarvan er nu vijf worden vertegenwoordigd door onafhankelijke parlementsleden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment