Volgende week wordt het kouder met winterse buien, maar eventuele sneeuw blijft niet rond

Volgende week wordt het kouder met winterse buien, maar eventuele sneeuw blijft niet rond

Eind volgende week komt er winters weer aan, met lichte nachtvorst en mogelijk ook sneeuwbuien, zeggen weersvoorspellers.

Weeronline zegt dat het begin volgende week volop zon zal krijgen en de temperatuur zal dalen tot rond de 7 graden. Eind volgende week daalt de temperatuur verder en neemt de kans op regen – en winterse buien – toe.

Weerbureau KNMI zegt ook er is 60% kans op koud weer tegen het einde van de maand en 50% kans op vorst ‘s nachts.

Wie op zoek is naar sneeuw, kan echter beter over de grens kijken. Weer Plaza ook voorspelt kouder weer tegen het einde van volgende week, maar zegt dat er geen echte sneeuwbedekking in Nederland zal zijn. Maar de regio’s Ardennen, Eifel en Sauerland op een klein eindje rijden zullen een goede dekking hebben, zei Weerplaza.

De rest van deze week en het weekend wordt een mengelmoes van buien, zonnige perioden en temperaturen niet hoger dan 12 of 13 Celsius.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment