Volgend kabinet hoopt voor kerst plannen te presenteren

Volgend kabinet hoopt voor kerst plannen te presenteren

Onderhandelaars die werken aan het opzetten van de volgende coalitieregering, hebben parlementsleden verteld dat ze nu verwachten de overeenkomst af te ronden voordat het parlement uiteenvalt voor de kerstvakantie op 17 december.

‘De gesprekken zijn zo ver gevorderd dat de vier partijen zich tot doel hebben gesteld het regeerakkoord voor het kerstreces te presenteren, zodat de Tweede Kamer erover kan debatteren’, staat in de brief aan de Kamerleden.

De Nederlandse overheid treedt sinds 15 januari op als conciërge nadat ze ontslag heeft genomen vanwege het kinderopvangtoeslagschandaal. De algemene verkiezingen vonden medio maart plaats.

De nieuwe regering zal uit dezelfde partijen bestaan ​​als de huidige, hoewel de machtsverhoudingen enigszins zijn verschoven.

Vorige week zei de Telegraaf dat het nieuwe kabinet waarschijnlijk 20 ministers en 10 onderministers, met de VVD en D66 als dominante spelers.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment