Vitesse Arnhem boekt vooruitgang in Conference League na verbeurd duel tot Tottenham

Vitesse Arnhem boekt vooruitgang in Conference League na verbeurd duel tot Tottenham

De plaats van Vitesse Arnhem in de knock-outfase van de UEFA Conference League is bevestigd nadat de UEFA had geoordeeld dat Tottenham hun laatste groepswedstrijd had verbeurd.

De Engelse kant annuleerde hun thuiswedstrijd tegen Rennes op 9 december op het laatste moment vanwege een uitbraak van het coronavirus in de ploeg.

Nadat de Spurs de wedstrijd niet konden herschikken vóór de sluitingsdatum van de UEFA van 31 december, het bestuursorgaan oordeelde dat ze de wedstrijd hadden verbeurd en kende Rennes een 3-0 overwinning toe.

De Franse kant had Groep G al gewonnen om meteen door te gaan naar de laatste 16 van de competitie, terwijl Vitesse nu in de knock-outronde het opneemt tegen Rapid Wenen.

Als ze de Oostenrijkse kant verslaan, zullen ze zich bij Feyenoord en AZ Alkmaar voegen bij de laatste 16, terwijl PSV Eindhoven tegen Maccabi Tel Aviv speelt in de knock-outronde nadat ze uit de Europa League waren gevallen.

Met Ajax bij de laatste 16 van de Champions League is het het eerste seizoen sinds 2005 dat vijf Nederlandse clubs na Kerstmis in Europese actie komen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment