Vijf schuldig bevonden aan groepsverkrachting in ‘feestzaal’ garage Den Bosch

Vijf schuldig bevonden aan groepsverkrachting in ‘feestzaal’ garage Den Bosch

Vier mannen krijgen drie jaar cel en tiener krijgt de maximale jeugddetentie van twee jaar voor de verkrachting van een 15-jarig meisje in Den Bosch in 2019.

De verkrachtingen kwamen aan het licht nadat drie meisjes, toen 15 en 16 jaar oud, aparte aangiften hadden gedaan bij de politie over het feit dat ze… verkracht door een groep mannen. De meisjes zeiden dat ze via sociale media waren verzorgd, naar een garage in Den Bosch waren gelokt en vervolgens meerdere keren waren verkracht.

Het jongste lid van de bende, naar verluidt de leider, was eerder veroordeeld voor het verkrachten van een ander meisje. Een derde meisje weigerde uiteindelijk aangifte te doen en zei dat ze zowel bang was voor de bende als dat ze niet geloofd zou worden, meldden lokale media.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment