Vijf arrestaties nadat anti-vaxdemonstranten vuurwerk naar politie gooiden

Vijf arrestaties nadat anti-vaxdemonstranten vuurwerk naar politie gooiden

Drie van de vijf mensen die zijn gearresteerd tijdens een luidruchtig protest buiten de persconferentie van vrijdagavond over het coronavirus, zitten nog steeds vast, zei de Haagse politie zaterdag.

Een groep van zo’n 200 demonstranten had zich verzameld op de Turfmarkt, vlakbij waar premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus schetsten.

De politie gebruikte waterkanonnen om de menigte uiteen te drijven, nadat kleine groepen met kinderkopjes en vuurwerk naar hen begonnen te gooien.

Luidruchtige protesten van anti-vaxxers en tegenstanders van de coronamaatregelen zijn een vast onderdeel geworden van de reguliere persconferenties.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment