Vier op de 10 kerkgangers steunen coronapas voor toegang

Vier op de 10 kerkgangers steunen coronapas voor toegang

Vier op de tien kerkgangers willen pas naar een dienst als iedereen een coronapasje moet tonen om binnen te komen, blijkt uit nieuw onderzoek.

Ongeveer een op de vijf heeft geen uitgesproken mening, maar bijna de helft van de rooms-katholieke gelovigen gelooft in een pasbeleid, blijkt uit een onderzoek onder ongeveer 1.000 frequente kerkgangers.

De peiling, uitgevoerd door DirectResearch, werd uitgevoerd in opdracht van de christelijke krant the Nederlands dagblad en religieus radioprogramma Dit is de Dag.

De helft van de ondervraagden dacht dat niet-gevaccineerde kerkgangers anderen in gevaar brachten, en de vaccinatiegraad in deze gemeenschap komt ongeveer overeen met de algemene bevolking – behalve in verschillende, kleine orthodox-protestantse denominaties waar de niveaus ‘aanzienlijk lager’ zijn, meldt NPO Radio 1.

Van zaterdag 25 september, de regering laat de verplichte 1,5 meter afstandsbepaling vallen, maar vraagt ​​bars, restaurants en binnenlocaties om een ​​geldige coronavirustoegangspas te vereisen om iedereen ouder dan 12 jaar toe te laten. De pas laat zien dat iemand volledig is ingeënt, een geldig bewijs van herstel heeft of een negatief resultaat van een coronavirus-test in de afgelopen 24 uur.

Een regeringswoordvoerder vertelde DutchNews.nl dat hoewel het passysteem aanvankelijk alleen werkte met ‘een beperkt aantal browsers’ om verbinding te maken met het officiële DigiD-identiteitssysteem, het nu ‘de meeste van hen kan ondersteunen’.

Er zijn met succes meer dan 28 miljoen QR-codes uitgegeven.

Echter, niet-Amerikaanse bezoekers kunnen de pas niet gebruiken tenzij hun vaccinatiecertificaten compatibel zijn met het Europese digitale coronaviruscertificaat, wat niet het geval is voor mensen uit het VK of de VS.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment