Verkiezingshorloge: Maastricht organiseert verkiezingsdebat in het Engels; Amsterdam evenement ingesteld op 9 maart

Verkiezingshorloge: Maastricht organiseert verkiezingsdebat in het Engels; Amsterdam evenement ingesteld op 9 maart

Lokale radiozender RTV Maastricht organiseert donderdag een Engelstalig radio- en onlinedebat over de gemeenteraadsverkiezingen en stelt de lokale bevolking vragen voor kandidaten.

Het programma, dat wordt gepresenteerd door de lokale nieuwsdienst News in het Engels, geeft alle partijen die deelnemen aan het debat de mogelijkheid om zichzelf te pitchen en vragen te beantwoorden over specifieke onderwerpen, aldus het Maastrichtse expatcenter.

De pitches worden ook opgenomen en verspreid op sociale media, zodat kiezers meer te weten kunnen komen over de 23 deelnemende partijen. Het programma start om 19.00 uur op RTV Maastricht (107.5FM) en op de website.

Ook in verschillende andere steden vinden debatten in het Engels plaats.

In Amsterdam vindt op 9 maart in Podium Mozaiek in de wijk Bos en Lommer een evenement plaats met de vijf partijen die het naar verwachting het beste zullen doen – de VVD, GroenLinks, PvdA, Volt en D66. Registreer hier.

In Den Haag wordt ook een verkiezingsthema-evenement georganiseerd voor internationale arbeiders. Dat zal op 9 maart plaatsvinden. Meer details volgen.

Er zijn al debatten geweest in Delft, Eindhoven en Groningen.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment