Verdachten ontkennen dat ze man schopten die op Mallorca stierf na gewelddadige aanval

Verdachten ontkennen dat ze man schopten die op Mallorca stierf na gewelddadige aanval

Drie van de jonge Nederlandse mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van de 27-jarige vakantieganger Carlo Heuvelman deze zomer op het Spaanse eiland Mallorca hebben tegen de rechters in Lelystad gezegd dat ze het slachtoffer niet hebben aangeraakt.

‘Ik ben daar vanaf het begin open over geweest’, zegt hoofdverdachte Sanil B tegen de rechtbank. ‘Ik heb niet met Carlo gevochten. Ik ben niet verantwoordelijk.’

De drie spraken in de rechtbank tijdens een voorbereidende hoorzitting voor het hoofdproces, maar de aanklagers zeggen dat het onderzoek naar wat er is gebeurd nog verre van voltooid is.

Hevelman, uit Waddinxveen, overleed in het ziekenhuis nadat hij herhaaldelijk tegen zijn hoofd was geschopt.

Het OM heeft tot nu toe 60 getuigen gehoord, maar is nog op zoek naar meer, evenals naar aanvullende videobeelden. Tot nu toe zijn er geen beelden van de aanslag op Heuvelman gevonden.

Alle verdachten hebben elke rol in de aanval ontkend, hoewel ooggetuigen anders hebben gezegd. Op twee schoenen van verdachten is ook DNA van Heuvelman gevonden.

In totaal acht mannen uit Hilversum zijn aangehouden in verband met de zaak. Vier van de vijf die nog vastzitten, waren woensdag aanwezig op de hoorzitting.

Het onderzoek werd overgedragen aan de Nederlanders na moeilijkheden bij de uitlevering van verdachten, die na het incident het vakantie-eiland waren ontvlucht.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment