Van Gaal kijkt WK-kwalificatiewedstrijd vanuit regisseursbox na gebroken heup

Van Gaal kijkt WK-kwalificatiewedstrijd vanuit regisseursbox na gebroken heup

De Nederlandse hoofdcoach Louis van Gaal zal het team leiden tijdens de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd van dinsdagavond tegen Noorwegen vanuit een directiebox nadat hij zijn heup had gebroken tijdens de training.

De 70-jarige liep de blessure op toen hij zondag viel tijdens het parkeren van zijn fiets na een training. Maandag gaf hij de training vanuit een elektrisch karretje bestuurd door zijn assistent, Henk Fraser.

Van Gaal had gehoopt dinsdag aan de zijlijn te staan ​​in stadion De Kuip in Rotterdam, maar de KNVB zei dat het niet kon om hem tijdens het spel van en naar de dug-out te vervoeren.

‘Er is niet genoeg tijd om tijdens de rust twee keer over het veld te komen’, zegt een woordvoerder. ‘De bondscoach volgt de wedstrijd vanuit een regiebox aan dezelfde kant als de kleedkamers.’

Oranje moet een nederlaag vermijden om de eerste plaats in Groep G veilig te stellen en zich rechtstreeks te kwalificeren voor het toernooi van volgend jaar in Qatar, terwijl de Noren moeten winnen om zeker te zijn van een plaats in de top twee. De Nederlanders misten zaterdag een kans om de kwalificatie te bezegelen toen ze in de laatste 10 minuten een 2-0-voorsprong inleverden tegen Montenegro om een ​​gelijkspel te maken met 2-2.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment