Twee broers doodgeschoten in druk McDonalds-restaurant in Zwolle

Twee broers doodgeschoten in druk McDonalds-restaurant in Zwolle

De twee mannen zijn woensdagavond vroeg doodgeschoten in een druk McDonalds fastfoodrestaurant in Zwolle genoemd door de Telegraaf als broers Ali en Huseyin Torunlar.

De twee mannen, 57 en 62 jaar oud, waren van Turks-Koerdische afkomst en runden meerdere grillrooms in Zwolle, aldus de krant.

De schietpartij vond rond 18.00 uur plaats toen de twee mannen samen aan een tafel zaten te eten. Ooggetuigen vertelden aan de Telegraaf dat een nog onbekende man het gebouw binnenkwam, eten bestelde en aan tafel ging zitten naast zijn slachtoffers. Vervolgens opende hij het vuur.

Tientallen mensen, waaronder meerdere kinderen, waren op dat moment in het restaurant en vluchtten toen de schietpartij begon, met achterlating van voedsel en speelgoed.

De Zwolse burgemeester Peter Snijders noemde de schietpartij schokkend. ‘Dit was een kwestie van extreem geweld op een plek waar het niet te verwachten was’, zei hij. Slachtofferhulpdiensten zijn opgeroepen om te praten met degenen die getuige zijn geweest van de schietpartij.

De schutter is nog niet opgespoord, maar ooggetuigen zeiden dat hij enkele uren rond de McDonalds hing voordat de moord plaatsvond.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment