Tolken geëvacueerd van Kabul naar Pakistan, bevestigt ministerie van Buitenlandse Zaken

Tolken geëvacueerd van Kabul naar Pakistan, bevestigt ministerie van Buitenlandse Zaken

Een groep van 46 mensen, waaronder acht tolken, is vanuit Kabul per vliegtuig geëvacueerd en naar Pakistan gevlogen, meldt de NOS dinsdag.

De groep, waaronder familieleden van mensen die voor Nederlanders in Afghanistan hebben gewerkt, wordt op een later tijdstip naar Nederland gehaald, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Sommige mensen zijn op eigen kracht naar Pakistan gereisd en zullen naar Nederland worden gebracht, terwijl verschillende Nederlandse paspoorthouders via Qatar zijn geëvacueerd, aldus de NOS.

Het nieuws van de evacuatievlucht komt een dag nadat waarnemend minister van Buitenlandse Zaken Ben Knapen zei dat Nederland nog steeds ongeveer 2.000 mensen uit Afghanistan.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment