Toekomstige koningin Amalia ‘wijdt haar leven aan Nederland’ en houdt van een tiara

Toekomstige koningin Amalia ‘wijdt haar leven aan Nederland’ en houdt van een tiara

Een boek om de aanstaande 18e verjaardag van troonopvolger prinses Amalia te vieren onthult een ‘jong meisje dat haar toekomstige rol als een eer ziet en dol is op een tiara’, Nederlandse media zei.

Het boek, van actrice en cabaretier Claudia de Breij, is het laatste in een reeks boeken die zijn geschreven over de Nederlandse troonopvolgers bij het bereiken van 18. Amalia zou dan de leeftijd hebben waarop ze koningin zou kunnen worden als haar vader iets zou overkomen , koning Willem-Alexander.

De Breij interviewde de prinses zes keer in haar Huis ten Bosch huis en ze hadden regelmatig mail- en whatsapp-uitwisselingen.

Net als het Britse koningshuis beweerde Amalia interesse te hebben in geestelijke gezondheid, die volgens haar ‘net zo belangrijk was als lichamelijke gezondheid’.

De prinses zei dat ze met een psycholoog sprak toen ze jonger was en nog steeds doet wanneer ze de behoefte voelt.

‘Ik denk niet dat het een taboe is, en ik vind het niet erg om er in het openbaar over te praten’, zei ze. ‘Het is volkomen normaal om met een professional te praten, vooral in het licht van wat er met mijn tante is gebeurd’, zei ze, verwijzend naar de zelfmoord van haar moeders jongere zus Inès.

Het boek onthult ook dat Amalia ermee instemde dat ze koningin zou worden toen ze 14 was. Toen ze haar vader vertelde dat hij lachte en zei dat het hem veel langer had geduurd, vertelde ze de Breij.

Gevraagd naar haar toekomstige rol zei ze te hopen dat ze ‘door diplomatie moeilijke situaties zou kunnen voorkomen’ en dat ze ‘mijn leven aan Nederland zou wijden’.

Hobby’s

Afgezien van zaken met betrekking tot de troon, ondervroeg De Breij de prinses over haar hobby’s. De prinses brengt haar vrije tijd door met paardrijden, skiën en zingen, wat volgens De Breij heel goed doet.

Bij vertoning van het afgewerkte product door De Breij via zoom ze noemde haar ‘een goede komiek’ omdat ze haar aan het lachen maakte wanneer ze spraken en zei dat het boek ‘cool’ was.

Het is de eerste keer dat de prinses, die op haar 18e afzag van de jaarlijkse toelage van 1,6 miljoen euro, zo openhartig over haar leven sprak, zei royaltycorrespondent Albert Bos.

‘Dit is een boek over een 18-jarige die deel wil uitmaken van de samenleving, niet erbovenuit wil stijgen. En dat is misschien maar goed ook in een tijd waarin het voortbestaan ​​van het koningschap in twijfel wordt getrokken’, aldus Bos.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment