Tienerbroers krijgen maximumstraf voor moord Lotte, 14

Tienerbroers krijgen maximumstraf voor moord Lotte, 14

Twee broers hebben de maximumstraf gekregen voor het doden van een 14-jarig meisje en het proberen om haar stoffelijk overschot te verbergen.

De broers, toen 15 en 17 jaar oud, zullen respectievelijk één en twee jaar in een jeugdgevangenis zitten voor het wurgen van het meisje en de gevangenisstraffen zullen worden gevolgd door behandeling in een psychiatrische kliniek.

Experts zeiden dat beide tieners een ondergemiddelde intelligentie hebben, ADHD en andere ontwikkelingsstoornissen hebben.

Lotte werd op 10 januari vermoord nadat ze een afspraak had gemaakt met de oudere broer na een ruzie over een naaktfoto van hem, die ze naar een vriend had gestuurd.

De vader van de jongens blijft ook een officiële verdachte in de doofpotaffaire van de moord en het openbaar ministerie zal later beslissen of ook hij wordt vervolgd.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment