Teleurstelling voor PSV maar feest voor andere Nederlandse clubs

Teleurstelling voor PSV maar feest voor andere Nederlandse clubs

Een doelpunt in de 89e minuut bezorgde AS Monaco een 2-1 overwinning op PSV Eindhoven in hun Europa League-gelijkspel op donderdagavond, waardoor de Nederlandse ploeg na drie wedstrijden naar de derde plaats in Groep B werd geduwd.

De Eindhovenaren hebben dit weekend moeilijke uitwedstrijden tegen Monaco en Real Sociedad om Ajax te ontmoeten in de binnenlandse competitie.

Wedstrijdbeoordeling

Maar er was elders beter nieuws voor de drie Nederlandse clubs die deelnemen aan de nieuwe Conference League-competitie.

Alkmaarse beat CFR Cluj 1-0 weg en Vitesse boekte een verrassende 1-0 overwinning op het Engelse Premier League-team Tottenham Hotspur.

Feyenoord versloeg Union Berlin met 3-1, maar de wedstrijd werd ontsierd door geweld buiten het veld. Minstens 76 supporters van Union Berlin zijn gearresteerd na een botsing met de politie in Rotterdam.

‘Ze hadden allerlei spullen bij zich waaruit bleek dat ze op ruzie uit waren’, zegt een politiewoordvoerder. ‘Ze liepen langs een uitgestippelde route naar de supporterscafés van Feyenoord.’

Woensdagavond had een groep Feyenoord-supporters een café aangevallen waar enkele Duitse fans en clubfunctionarissen aan het drinken waren. Vier mensen raakten gewond en een vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment