Telegraaf benoemt schietpartij De Vries terwijl onderzoek voortduurt

Telegraaf benoemt schietpartij De Vries terwijl onderzoek voortduurt

De twee mannen die zijn aangehouden in verband met het neerschieten van misdaadjournalist Peter R de Vries zijn door de Telegraaf genoemd als Delano G en Kamil E, die volgens de krant allebei eerder met de politie in aanraking zijn gekomen.

Delano G, een 21-jarige Rotterdammer, zou de schutter zijn, aldus de krant. De tweede man is Kamil E uit het Gelderse Maurik, die de bestuurder was van de vluchtauto.

Hij zou met zijn hoogzwangere vrouw en kinderen in een gewoon huis in het dorp wonen, maar is mogelijk vorige week gearresteerd wegens het uiten van bedreigingen. De Poolse televisiezender TVN42 beweert ook dat hij in Polen wordt gezocht voor diefstal en beroving.

De twee zijn op de oprit Leidschendam vanaf de A4 aangehouden nadat de auto waarin ze zaten was geïdentificeerd aan de hand van ooggetuigen, bewakingsbeelden en het ANPR-kentekenherkenningssysteem, aldus de Telegraaf.

Het onderzoek naar de aanslag op De Vries loopt nog. De twee verdachten verschijnen vrijdag voor de onderzoeksrechter in voorlopige hechtenis.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment