Studenten breken skivakantie af na mysterieuze symptomen

Studenten breken skivakantie af na mysterieuze symptomen

Zo’n 450 eerstejaars studenten uit Utrecht hebben hun skivakantie in het Franse Risoul afgebroken omdat ze na een avondje uit een mysterieuze ziekte kregen.

In totaal werden negen studenten twee nachten achter elkaar ziek en moesten er vijf naar het ziekenhuis worden gebracht. Paniekaanvallen, trillen, zwakke benen en kortdurend geheugenverlies behoorden tot de symptomen die ze ervoeren, en tot nu toe heeft niemand de oorzaak gevonden.

Zowel mannen als vrouwen werden getroffen, ongeveer half en half, vertelde een woordvoerder van de broederschappen NU.nl. Alle studenten zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

De bar waar de studenten feesten is genoemd in verband met de incidenten en lokale geruchten gaan dat de drug GHB in hun drankjes is beland.

Nieuwswebsite Nu.nl citeert een brief van de verenigingen waarin staat dat de studenten het barpersoneel, de beveiligers en andere groepen vakantiegangers ‘wantrouwden’. De caféhouders ontkennen elke betrokkenheid en stellen dat er nog geen bewijs van GHB-vergiftiging is gevonden.

De resultaten van het bloedonderzoek worden over enkele dagen verwacht.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment