Slechts drie vrouwen komen op de zelfgemaakte miljonairslijst van Quote

Slechts drie vrouwen komen op de zelfgemaakte miljonairslijst van Quote

Er zijn slechts drie vrouwen in een nieuwe ranglijst van de rijkste 100 zelfgemaakte jonge miljonairs opgesteld door zakenblad Quote, en allemaal met mode bezig.

De best gerangschikte vrouw, in 29e plaats, is Sharon Hilgers van het sieradenmerk My Jewellery met een geschatte waarde van € 45 miljoen. Quote wijst erop dat ze, in tegenstelling tot veel van de mannen op de lijst, haar positie te danken heeft aan hard werken in plaats van aan durfkapitalisten.

Model Doutzen Kroes staat in 46e plaats, gevolgd door ontwerper en tv-presentator Nikkie Plessen staat op 47. Beiden worden geschat op zo’n 28 miljoen euro.

De lijst wordt aangevoerd door Adriaan Mol (38), die het betalingssysteem Mollie oprichtte. Zijn waarde wordt door Quote geschat op € 3,5 miljard – vijf keer de schatting voor 2021.

Robert Vis (38) van communicatieplatform MessageBird staat op de tweede plaats met een geschatte waarde van € 1,3 miljard, terwijl de 32-jarige Job van der Voort, oprichter van Remote.com, nieuw in de top vijf is op de derde plaats.

Quote schat zijn vermogen op 675 miljoen euro en zegt dat het bedrijf, dat bedrijven helpt bij het inhuren van buitenlands personeel via payrolling, het afgelopen jaar 17 keer meer waard is geworden.

Onder de nieuwe gezichten op de lijst zijn de Rotterdamse Thai-bokser Pavle Beslic die momenteel geld inzamelt voor zijn wervingsbureau Staffyou, en Jefferson Osei, Hussein Suleiman en Abderrahmane Trabsini van het hippe kledingbedrijf Daily Paper.

Ook Vlogger Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop is debutant.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment