Ski-opties vallen van klif: Oostenrijkse quarantaineregel

Ski-opties vallen van klif: Oostenrijkse quarantaineregel

Oostenrijkse minister van Volksgezondheid naar verluidt wil inwoners van vier landen, waaronder Nederland, 10 dagen quarantainebeperkingen opleggen.

Dit betekent, rapporten ons, die Oostenrijkse skivakanties verboden is voor mensen die in Nederland, Groot-Brittannië, Noorwegen en Denemarken wonen.

De quarantaineregels zullen naar verwachting voor iedereen gelden, ook voor degenen die volledig zijn ingeënt en een boosterinjectie hebben gehad.

Na vijf dagen kunnen ze een PCR-test doen en als ze negatief zijn, kunnen ze uit quarantaine worden gehaald.

Het land heeft ook gesproken over een toegangsverbod voor mensen die niet dubbel zijn ingeënt of die geen bewijs hebben van recent herstel van het coronavirus.

Een algemene lockdown van drie weken eindigde in Oostenrijk op 12 december en niet-gevaccineerde mensen zitten nog steeds in lockdown.

Frankrijk heeft Britse toeristen de toegang tot het land ontzegd.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment