Samenzweringstheoreticus Micha K kan worden uitgeleverd door Noord-Ierland

Samenzweringstheoreticus Micha K kan worden uitgeleverd door Noord-Ierland

Samenzweringstheoreticus Micha Kat, die in Noord-Ierland woont, wordt mogelijk uitgeleverd op beschuldiging van het uiten van bedreigingen tegen RIVM-chef Jaap van Dissel. Nederlandse media verslag doen van.

Kat is woensdag op verzoek van het Nederlandse parket aangehouden en zal op 7 augustus voor een Noord-Ierse rechter verschijnen.

Als Kat wordt uitgeleverd, wordt ze beschuldigd van het bedreigen van Van Dissel en de burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk, Christiaan van der Kamp, en anderen. Kat zou een van de mensen zijn achter de Red Pill Journal die complottheorieën verspreidt via sociale media.

In juni werd mede-samenzweringstheoreticus Wouter R tot negen maanden cel veroordeeld omdat hij Van Dissel op valse wijze in verband bracht met ritueel kindermisbruik in Bodegraven in de jaren tachtig. Gelovigen legden zelfs bloemen op de graven van jonge mensen die volgens hen het slachtoffer waren van het misbruik, wat de lokale autoriteiten en radeloze ouders opriep juridische stappen ondernemen.

Kat, die veroordeeld is voor criminele schade en valse bommeldingen, heeft in Nederland nog een celstraf van zes maanden uitstaan ​​voor het belasteren van NOS- en Telegraaf-journalisten.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment