Ruim 600 coronapatiënten in ziekenhuis na grootste stijging sinds april

Ruim 600 coronapatiënten in ziekenhuis na grootste stijging sinds april

Het aantal patiënten in het ziekenhuis met Covid-19 is maandag met 57 gestegen, de grootste stijging op één dag sinds 29 april.

In totaal worden momenteel 610 mensen behandeld voor coronavirusinfecties, een stijging van 22,7% sinds de afgelopen zeven dagen. Het aantal op de intensive care steeg met vier tot 146.

Het RIVM rapporteerde maandag nog eens 3.398 positieve tests, terwijl het zevendaags gemiddelde de afgelopen week is verdubbeld tot 3.534.

In de afgelopen week zijn er gemiddeld zes sterfgevallen als gevolg van Covid-19 per dag geregistreerd, tegenover vier per dag een week geleden.

Nederland heeft momenteel een van de snelst groeiende besmettingspercentages met het coronavirus in Europa, met 203 nieuwe gevallen per 100.000 mensen per dag.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment