Publiek afscheid van Peter R de Vries in Carré verwacht veel publiek

Publiek afscheid van Peter R de Vries in Carré verwacht veel publiek

Bloemen voor Peter R de Vries.

Mensen die afscheid willen nemen van vermoord misdaadverslaggever Peter R. de Vries kan dat op woensdag van 11.00 tot 20.00 uur in theater Carré in Amsterdam.

De uitvaart van De Vries vindt de donderdag daarop plaats, maar alleen vrienden en familie zijn welkom bij de besloten ceremonie.

‘Elke ceremonie is een uitdaging, zeker als het hele land geraakt wordt door de gebeurtenis’, zegt Hans Bleijerveld, directeur uitvaart bij verzekeringsgroep Monuta tegen NPO radio.

Blijerveld, die verantwoordelijk is voor beide evenementen, zei dat er veiligheidsmaatregelen waren genomen, maar ging niet verder. Het publiek wordt verzocht niet te blijven hangen zodat zoveel mogelijk mensen afscheid kunnen nemen, en een donatie te doen aan de Tanja Groen Fonds in plaats van bloemen te brengen.

Er is geen negatieve coronavirustest of vaccinatiebewijs nodig, zeggen de organisatoren, maar er zal wel 1,5 meter afstand moeten worden gehouden.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment