PSV’er Zahavi ‘wil Nederland verlaten’ na tweede inval in gezinswoning

PSV’er Zahavi ‘wil Nederland verlaten’ na tweede inval in gezinswoning

De Israëlische spits Eran Zahavi van PSV Eindhoven wil naar verluidt Nederland definitief verlaten na een tweede inbraak in zijn huis in zeven maanden.

Het huis in Amsterdam werd zondagavond doorzocht, rond de tijd dat PSV speelde bij NEC Nijmegen, de Telegraaf meldde. Zahavi staat momenteel aan de kant met een knieblessure en heeft zijn gezin meegenomen naar Dubai terwijl hij herstelt.

In mei twee mannen braken in bij Zahavi’s huis en bond zijn vrouw, Shay, en hun vier kinderen vast terwijl hij op weg was naar een wedstrijd tegen Willem II. De politie zei dat de aanval mogelijk was ingegeven door antisemitisme, deels omdat ze een deel van Shay’s haar hadden afgeknipt.

PSV zei geen contact met de speler te hebben gehad, maar verwachtte wel dat hij hen zou informeren als hij van plan was de club te verlaten. ‘We hebben erover gelezen, maar er is niets bekend gemaakt aan PSV’, zegt directeur Toon Gerbrands.

De Telegraaf meldt dat de politie op zoek is naar twee verdachten, van wie één een grijs trainingspak met zwarte capuchon droeg, de ander een donkere broek en een lichtgekleurd jack.

De 34-jarige Zahavi speelde op 7 november voor het laatst voor PSV tegen Fortuna Sittard. Een week later liep hij tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd van Israël in Oostenrijk een knieblessure op, waardoor hij naar verwachting drie maanden uitgeschakeld was.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment