Positieve gevallen van coronavirus blijven stijgen, ziekenhuisopnames stabiel

Positieve gevallen van coronavirus blijven stijgen, ziekenhuisopnames stabiel

Bijna 24.000 mensen testten positief op coronavirus in de 24 uur tot woensdagochtend, een stijging van meer dan 1.000 op het dagelijkse gemiddelde in de afgelopen week en bijna 800 op dinsdag.

In totaal zijn er binnen 24 uur 23.789 positieve testen gemeld bij het RIVM, een nieuw record.

Het aantal ziekenhuispatiënten blijft stabiel op 2.535, met een lichte stijging van het aantal mensen dat wordt behandeld op een IC-afdeling, blijkt uit cijfers van de landelijke patiëntenmonitor LCPS.

Het RIVM zei ook meldingen te hebben gehad van 50 doden in de afgelopen 24 uur. De afgelopen week waren er gemiddeld 39 doden, tegen 27 in de week ervoor.

De regering heeft haar volgende persconferentie vervroegd om met een week tot en met vrijdag nieuwe maatregelen aan te kondigen om de pandemie het hoofd te bieden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment