Politieteam voor cold cases arresteert in moordzaak uit 1996

Politieteam voor cold cases arresteert in moordzaak uit 1996

Politie hebben gearresteerd een 54-jarige man uit Amersfoort in verband met een 26 jaar geleden gepleegde moord, naar aanleiding van nieuwe informatie van een getuige.

De man werd ten tijde van de schietpartij verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij op de 26-jarige Mike Duif, maar zei dat er toen onvoldoende bewijs was om hem te vervolgen.

Duif, die was ontslagen bij Hewlett Packard en vervolgens handelde in gestolen computers en onderdelen, was in de nacht van zijn dood met vrienden naar een nachtclub geweest.

Hij werd om negen uur ‘s ochtends in zijn appartement in Amersfoort gezien door een huisgenoot. Die avond trof dezelfde huisgenoot Duif echter doodgeschoten aan in de keuken van de doorzochte flat.

Het onderzoek werd in 2019 heropend door het team van cold cases van de politie en ze loofden een beloning van € 15.000 uit voor de tip die de zaak zou oplossen.

De politie denkt dat meer mensen op de hoogte zijn van de zaak en roept getuigen die destijds misschien te bang waren om te praten, op om zich nu te melden.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment