Politie vindt fiets van vermoorde Esmee na tv-tip

Politie vindt fiets van vermoorde Esmee na tv-tip

De fiets van een 14-jarig meisje dat vlak voor nieuwjaar is vermoord, is gevonden in Leiden, politie zei: op donderdagavond.

De zwarte elektrische Cortina-fiets werd dinsdag ontdekt na een oproep voor een tv-misdaadshow, die honderden tips opleverde, aldus de politie op Twitter.

Waar de fiets precies is gevonden, is niet duidelijk. Volgens het politiecommentaar werd het ‘op straat’ gevonden, maar de Telegraaf zei dat het werd gevonden voor een flatgebouw, ongeveer 3,6 kilometer verwijderd van waar het lichaam van het meisje werd gevonden.

Esmee’s lichaam werd vrijdagochtend ontdekt in de buurt van station Lammenschans in Leiden door joggers, ongeveer een kilometer van waar ze voor het laatst is gezien. Ze werd donderdagavond rond middernacht als vermist opgegeven.

Later op vrijdag arresteerde de politie een 32-jarige man in verband met haar dood. Sindsdien is onthuld dat hij een gymnastiekleraar is die les gaf op de club waar Esmee bij was. Hij wordt beschuldigd van moord en aanranding en werd eerder deze week voor 14 dagen in hechtenis genomen.

De begrafenis van het meisje vindt zaterdag plaats.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment