Politie verricht vier arrestaties in Nederland na sluiten Dark Market

Politie verricht vier arrestaties in Nederland na sluiten Dark Market

Vier Nederlandse ingezetenen zijn gearresteerd als onderdeel van een internationaal optreden tegen de verkoop van illegale goederen op het dark web.

Politie bevestigde berichten van onderzoekstelevisieprogramma Pointer dat er in de VS en Europa 150 arrestaties waren verricht met betrekking tot handelaren op DarkMarket, een van de grootste dark web-marktplaatsen, die in januari werd gesloten.

De Nederlandse nationale politie arresteerde de eigenaren van de twee grootste DarkMarket-accounts in Nederland, die opereerden onder de namen Dutch Magic en Sankhara.

Onderzoekers namen ook meer dan 26,7 miljoen euro in contanten en cryptocurrency, 234 kilo illegale drugs en 45 vuurwapens in beslag.

In totaal werden 63 mensen gearresteerd in de VS, 47 in Duitsland, 24 in het VK, 21 in Zwitserland, vier in Nederland, drie in Frankrijk en één in Bulgarije.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment