Politie treedt op bij illegale straatraces en neemt 13 motorfietsen in beslag

Politie treedt op bij illegale straatraces en neemt 13 motorfietsen in beslag

De politie heeft 30 boetes uitgedeeld en 13 motoren en quads in beslag genomen naar aanleiding van een illegaal straatrace-evenement in Noord-Brabant.

De races vonden plaats op een industrieterrein bij het dorp Zevenbergschen Hoek en gingen ondanks druk van de politie door. Ook stonden er ongeveer 150 auto’s op de locatie.

Lokale bewoners hebben herhaaldelijk geklaagd over het lawaai dat wordt veroorzaakt door de races, die al enige tijd plaatsvinden, aldus de politie. Er worden nu hekken om de locatie geplaatst om te voorkomen dat er nog races worden georganiseerd.

‘We hebben het zowel over geluidsoverlast voor omwonenden als over zeer gevaarlijke verkeerssituaties’, zegt burgemeester Aart-Jan Moerkerke. ‘Het moet stoppen en daarom komen we vandaag in actie.’

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment