Politie roept ooggetuige van aanslag op Mallorca op om zich te melden

Politie roept ooggetuige van aanslag op Mallorca op om zich te melden

De politie heeft een niet-wazige foto gepubliceerd van een man die volgens hen de dodelijke aanslag op Carlo Heuvelman op Mallorca afgelopen juli heeft gefilmd, in een laatste wanhopige poging om hem op te sporen.

Heuvelman overleed in het ziekenhuis nadat hij na een avondje stappen op het vakantie-eiland werd aangevallen en herhaaldelijk tegen zijn hoofd geschopt.

De foto werd dinsdagavond in detail getoond in een misdaadshow op televisie, twee maanden nadat een wazig beeld helemaal geen tips opleverde.

‘We weten dat het publiceren van zijn gezicht een inbreuk is op zijn privacy, maar deze zaak heeft een grote impact op de samenleving en het openbaar ministerie acht het gebruik van de foto gerechtvaardigd’, aldus een politiewoordvoerder.

Volgens de politie was de man buiten de Bar Bier Express toen Carlo op de grond lag en andere getuigen hebben gezegd dat hij zijn mobiele telefooncamera gebruikte. Hij wordt beschreven als Nederlander, met donkerblond haar en een Amsterdams accent.

In totaal zijn acht mannen uit Hilversum aangehouden in verband met de zaak. Afgelopen november zeiden drie van hen tijdens een voorbereidende zitting in Lelystad tegen de rechter dat ze het slachtoffer niet hadden aangeraakt.

Aanklagers zeiden toen dat het onderzoek naar wat er is gebeurd nog verre van afgerond is. Ze hebben tot nu toe 60 getuigen geïnterviewd, maar zijn nog steeds op zoek naar meer, evenals aanvullende videobeelden die de daadwerkelijke aanval tonen.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment