Politie gaat akkoord met 9,5% loonsverhoging over 2,5 jaar plus bonus voor eerstelijnsagenten

Politie gaat akkoord met 9,5% loonsverhoging over 2,5 jaar plus bonus voor eerstelijnsagenten

De politievakbonden en het ministerie van Justitie hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe loon- en voorwaardenovereenkomst, die een loonsverhoging van 10% voor laagbetaalde officieren over een periode van 2,5 jaar omvat.

De overeenkomst, die teruggaat tot januari 2022, geeft de politie een gemiddelde loonsverhoging van 9,5% plus een bonus voor mensen met bijzonder moeilijke werkomstandigheden. De politie start in december publiekscampagne voor een beter loon.

De bonus, die gaat gelden voor eerstelijnsmedewerkers die vanwege het tekort aan politieagenten extra diensten en meer onregelmatige uren moeten draaien, kan oplopen tot € 2.500 per jaar.

Vakbondsleiders zeggen blij te zijn met het akkoord dat ‘recht doet aan alle mensen die bij de politie werken’. De overeenkomst moet nu aan de leden worden voorgelegd.

 

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment