Politie en anti-coronavirus demonstrant demonstreren in Rotterdam

Politie en anti-coronavirus demonstrant demonstreren in Rotterdam

Enkele tientallen politieagenten vergezeld van politieauto’s en busjes namen zondag deel aan een protestmars in Rotterdam en riepen de regering op om met een nieuw loon- en voorwaardenaanbod te komen.

De mars werd georganiseerd door de vier politievakbonden en viel samen met de start van een demonstratie tegen het coronavirus in de havenstad.

Gerrit van de Kamp, voorzitter van de politievakbond ACS, zegt dat er afspraken zijn gemaakt over het houden van twee demonstraties tegelijk. ‘Het is cruciaal dat de veiligheid van onze leden wordt gegarandeerd’, zei hij.

Bij de politiedemonstratie waren ook leden van de oproerpolitie aanwezig, die te maken hebben gehad met de coronavirusdemonstraties, aldus Van de Kamp.

De politievakbonden, die vrijdag gesprekken hebben gevoerd met ambtenaren van het ministerie van Justitie, roepen de regering op om met nieuwe voorstellen te komen over lonen, veiligheid en arbeidsomstandigheden.

De politie zei later dat ongeveer 5.000 mensen zich hadden verzameld voor de start van het coronavirusprotest.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment