Politie doet arrestatie voor het verstrekken van contract aan dokter

Politie doet arrestatie voor het verstrekken van contract aan dokter

De politie heeft een persoon gearresteerd die een contract had opgesteld met een arts in opleiding die vaccinatie online ondersteunde.

Bernard Leenstra, mede-oprichter van een initiatief om zonder afspraak reservevaccins aan te bieden om te voorkomen dat ze worden weggegooid, kondigde de arrestatie aan op Twitter, de politie bedanken ‘ook namens mijn familie’.

De man of vrouw – de politie heeft geen details over de dader vrijgegeven – plaatste een bericht op internet met de tekst: ‘Ik bied € 1000 om dokter Bernard af te maken’.

Leenstra zei dat het bericht waarschijnlijk bluf was, maar deed aangifte bij de politie omdat ‘mijn moeder en vriendin dit ook lazen. Dat is iets dat je raakt,’

De persoon was waarschijnlijk boos of realiseert zich niet wat de gevolgen van zijn handelen zijn, aldus Leenstra. Dergelijke bedreigingen kunnen echter niet worden genegeerd. ‘Er is maar één persoon nodig om dit serieus te nemen’, zei hij.

Huisartsen melden een toenemend aantal incidenten, variërend van intimidatie tot aanslagen. Een praktijk in Leiden was brandbommen en beschoten in september vorig jaar.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

 

Leave a Comment