Politie doet arrestatie op snelweg A2 bedreiging tegen misdaadverslaggever Telegraaf

Politie doet arrestatie op snelweg A2 bedreiging tegen misdaadverslaggever Telegraaf

De politie heeft donderdag een 36-jarige man uit Utrecht aangehouden in verband met een incident op de A2 bij Amsterdam waarbij misdaadverslaggever John van den Heuvel betrokken was.

De A2 was bijna een uur afgesloten voor verkeer met politie iin eerste instantie alleen onthullend de actie was ingegeven door een bedreiging van een persoon die onder politiebescherming stond.

Misdaadverslaggever John van den Heuvel onthulde vervolgens in zijn krant dat hij de persoon in kwestie was Telegraaf en bedankte de veiligheidsfunctionarissen voor hun alerte reactie.

Hoofdredacteur Telegraaf Wim Hoogland zei dat elk commentaar op het incident ‘speculatief’ is. ‘Er is veel dat we nog niet weten. Het is goed dat de politie heeft ingegrepen. Het is al erg genoeg dat onze verslaggevers worden bedreigd door criminelen’, zei hij.

Het incident komt zes maanden nadat misdaadverslaggever Peter R de Vries werd neergeschoten in een drukke straat in Amsterdam, kort nadat hij de studio van het tv-roddelprogramma RTL Boulevard had verlaten.

De Vries zou geen politiebescherming hebben gewild omdat het hem onmogelijk zou maken zijn werk te doen. Er wordt gedacht dat de schietpartij mogelijk verband hield met de Marengo gangland moordproces waarin De Vries kroongetuige Nabil B.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment