Politie arresteert 14-jarige voor aanval op meisje dat zei: ‘Ik ben wie ik ben’

Politie arresteert 14-jarige voor aanval op meisje dat zei: ‘Ik ben wie ik ben’

De politie in Amstelveen heeft een 14-jarige jongen aangehouden in verband met de… aanval op dinsdag op de 14-jarige Frédérique Brink.

Het meisje werd herhaaldelijk in het gezicht geslagen en liep daarbij ernstige verwondingen op, toen ze weigerde een groep jongens te antwoorden die haar vroegen of ze een jongen of een meisje was. ‘Het is niet belangrijk. Ik ben wie ik ben en jij kunt zijn wie je wilt zijn’, wordt ze door haar vader geciteerd.

De politie behandelt de zaak op basis van getuigenverklaringen als LHBTI-gerelateerd geweld en onderzoekt de zaak nog.

Frédérique zelf heeft naar verluidt gezegd dat ze geen lange straffen voor de jongens wil, laat staan ​​dat ze het slachtoffer worden van een heksenjacht, vertelde haar vader Paul Brink aan de ADVERTENTIE. ‘Het enige wat ze wil is dat dit leidt tot meer bewustzijn, voor die jongens en voor de wereld’, zei hij tegen de krant.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment