Peter R de Vries krijgt straat naar hem vernoemd in zijn woonplaats

Peter R de Vries krijgt straat naar hem vernoemd in zijn woonplaats

Peter R. de Vries in tv-programma De Wereld Draait Door

Misdaadverslaggever Peter R de Vries krijgt in zijn geboorteplaats Aalsmeer een straat naar hem vernoemd hebben aangekondigd.

Het overlijden van De Vries, die was schot op straat toen hij op 6 juli een televisiestudio in Amsterdam verliet, ‘treft Aalsmeer hard’, zei burgemeester Gido Oude Kotte.

De Peter R de Vriesstraat maakt onderdeel uit van een nieuwbouwwijk die wordt gebouwd op de plek van het huidige studio- en theatercomplex van de gemeente.

‘Het leek ons ​​een goed idee om daar een straat naar hem te vernoemen. Peter bracht veel tijd door in televisiestudio’s om programma’s voor Endemol te maken. Het is een passend eerbetoon aan een man die doorging waar anderen stopten’, aldus Oude Kotte.

De Vries’ broer Wouter riep eerder burgemeester van Amsterdam Femke Halsema op om ‘een zeeheld te dumpen’ en een straat naar zijn broer of zus te vernoemen.

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment