Ouderen in NL mogen vanaf november derde coronavaccinatie

Ouderen in NL mogen vanaf november derde coronavaccinatie

Ouderen in Nederland kunnen vanaf november een derde injectie tegen het coronavirus krijgen, zei minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge dinsdag, zonder meer details openbaar te maken.

De ‘oudste ouderen’ in verpleeghuizen staan ​​mogelijk bovenaan de lijst voor een derde dosis, zei De Jonge. Momenteel komen mensen met een verzwakt immuunsysteem in aanmerking voor een derde vaccinatie.

‘We gaan een boostercampagne starten, dus dan denk je aan de oudste van de ouderen’, zei hij. ‘Hun immuniteit neemt iets af, dus het zou belangrijk voor ze zijn… je wilt geen problemen meer in verpleeghuizen.’

Volksgezondheidsinstituut Het RIVM en de gezondheidsraad stellen momenteel aanbevelingen op voor derde vaccinaties. Meer details worden waarschijnlijk op 5 november bekendgemaakt, wanneer De Jonge en premier Mark Rutte een persconferentie houden over de coronaviruspandemie.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment