Oranje maakt het 1-1 tegen Duitsland, voorafgaand aan de WK-loting van vrijdag

Oranje maakt het 1-1 tegen Duitsland, voorafgaand aan de WK-loting van vrijdag

Een 1-1 gelijkspel tegen Duitsland en de overwinning van Portugal op Noord-Macedonië, laat het Nederlandse herenvoetbalteam in Pot 2 achter voor de loting van het WK van vrijdag.

Oranje had zich al gekwalificeerd voor het toernooi, maar een overwinning op Duitsland en een nederlaag voor Portugal hadden ze in pot 1 kunnen plaatsen, samen met gastheer Qatar en de zeven beste teams in de voorronde. Nederlandse media gemeld.

Steven Bergwijn maakte de gelijkmaker van de vriendschappelijke wedstrijd en maakte er deze week drie doelpunten in twee wedstrijden na de 4-2 overwinning op Denemarken eerder.

Coach Louis van Gaal, die de beslissing van de FIFA om het WK van dit jaar aan Qatar toe te kennen als ‘belachelijk’ omschreef, zal niet bij de loting zijn omdat hij positief is getest op het coronavirus.

In plaats daarvan wordt zijn plaats ingenomen door assistent Danny Blind.

Van Gaal steunde ook plannen om Ronald Koeman als zijn opvolger aan te wijzen als het WK eindigt, nadat de KNVB deze week bevestigde dat het in gesprek was met de voormalige manager van Barcelona.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment