Nieuwe gevallen van coronavirus opnieuw top 22.000, ziekenhuisopnames stijgen

Nieuwe gevallen van coronavirus opnieuw top 22.000, ziekenhuisopnames stijgen

In de 24 uur tot en met zaterdagochtend zijn in totaal 22.089 nieuwe gevallen van coronavirus gemeld bij het RIVM, de vijfde dag op rij dat het aantal besmettingen rond de 22.000 ligt.

De afgelopen week zijn er gemiddeld 22.294 nieuwe gevallen per dag gemeld, een stijging van 13% ten opzichte van de week ervoor, aldus het RIVM. Iets meer dan een op de vijf mensen die op het virus testen, krijgt een positief resultaat.

Hoewel het aantal besmettingen met het coronavirus afvlakt, worden er meer mensen opgenomen in het ziekenhuis. In de afgelopen 24 uur werden 354 mensen in het ziekenhuis opgenomen, waardoor het totale aantal patiënten met 26 toenam.

Rekening houdend met patiënten die naar huis zijn gestuurd, worden er nu 2.624 mensen in het ziekenhuis behandeld voor coronavirus, van wie 555 op een intensive care-afdeling.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment