Negen toeristen vertrokken uit Prinsengracht na binnenrijden minibus

Negen toeristen vertrokken uit Prinsengracht na binnenrijden minibus

Een minibus met negen toeristen belandde zaterdagmiddag in de Amsterdamse Prinsengracht, blijkbaar nadat pogingen om het voertuig aan de rand van de gracht te parkeren misliepen.

De bus stortte in het water en begon te zinken terwijl mensen toekeken en om hulp riepen. Een omstander, volgens AT5 een 29-jarige Amsterdammer, sprong in het kanaal om te proberen de reddingsoperatie te helpen.

Alle negen mensen wisten uit het voertuig te komen voordat het onder water verdween. Twee van hen raakten lichtgewond en werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De minibus werd later door de brandweer uit het kanaal gerukt.

Volgens berichten in de Nederlandse media waren de negen toeristen, maar het is onduidelijk of het Nederlandse of buitenlandse bezoekers waren.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment