Nederlandse voorspelling om zes schaatsgoud te winnen op de Olympische Winterspelen in Peking

Nederlandse voorspelling om zes schaatsgoud te winnen op de Olympische Winterspelen in Peking

Nederland wacht een tegenvallende Olympische Winterspelen in Peking, als de laatste voorspellingen door sportdatabureau Gracenote uitkomen.

Het bureau voorspelt nu dat de Nederlandse schaatsers zes gouden medailles zullen winnen, in plaats van de 10 die het eerder voorspelde. Bovendien voorziet het bureau 11 zilveren en drie bronzen voor de Nederlanders, die doorgaans de langebaanwedstrijden domineren.

Bij de afgelopen Olympische Winterspelen in Pyeongchang stonden de Nederlanders vijfde in de medaillespiegel met acht gouden, zes zilveren en zes bronzen medailles, maar worden nu door Gracenote getipt om als achtste thuis te komen.

Thomas Krol (schaatsen) en Suzanne Schulting (shorttrack), zijn degenen die moeten kijken, zegt Gracenote. ‘Met tot dusver dit seizoen tot nu toe vijf overwinningen op het WK-evenement, is Suzanne Schulting momenteel de beste vrouwelijke shorttrackschaatsster ter wereld’, zei Gracenote.

medailles tafel

De Olympische Winterspelen vinden plaats van 4 februari tot 20 februari en omvatten 109 evenementen in zeven verschillende sporten.

De Nederlandse ploeg bestaat tot nu toe uit 18 schaatsers, acht shorttrackers en een ijsdansspecialist, Lindsay van Zundert, maar de kwalificatiewedstrijden zijn nog aan de gang.

Gracenote plaatst Noorwegen bovenaan de medailletabel, gevolgd door Rusland, Duitsland en de VS.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment