Nederlandse tv-zender zendt haardvuur uit om kerst op te warmen

Nederlandse tv-zender zendt haardvuur uit om kerst op te warmen

De Nederlandse televisiezender SBS6 laat op 25 december geen reclamespotjes of traditionele kerstprogramma’s zien, maar kiest voor een knapperend haardvuur.

Het vuur zal tussen 18.30 uur en 22.30 uur branden onder begeleiding van kerstmuziek van Sky Radio, aldus de zender.

De verhuizing is bedoeld om ‘mensen de kans te bieden even niet naar programma’s te kijken, maar tijd te nemen met hun familie, vrienden, buren of mensen die wel wat gezelschap kunnen gebruiken’.

‘Goed eten, goed gesprek, spelletjes, kortom tijd voor elkaar. En wij zorgen voor de brand’, zegt Marco Louwerens, directeur van zendereigenaar Talpa tegen de omroep. ons.

Louwerens zei dat vier uur houtvuur waarschijnlijk niet veel kijkers zou trekken. ‘We hopen natuurlijk dat er veel mensen naar onze shows komen kijken, het is tenslotte ons brood. Maar we willen toch een keer iets anders doen.’

Het vier uur durende haardvuur is er zelfs in geslaagd zoek een sponsor – supermarktgroep Lidl.

 

Disclaimer:

Tipmaatregelen.nl is geen eigenaar van de informatie op deze website, wij verstrekken de informatie die al beschikbaar is op internet. Voor eventuele steengroeven wordt Disclaimer verzocht vriendelijk contact met ons op te nemen – tipsmaatregelen@gmail.com Of https://tipsmaatregelen.nl/contact/ Bedankt

Leave a Comment